DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564

Αφράτα, αλμυρά ¨κεκάκια¨.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ακόμη και κρύα είναι τέλεια!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

26 Minutes
17 μέ 18 κομμάτια
  1. 2 φλ.τσ. αλεύρι γ.ο.χ 500 gr
  2. 3 κ.γ μπέϊκιν πάουντερ
  3. αλάτι, πιπέρι
  4. 1 φλ.τσ. γάλα 250 ml
  5. 1 φλ.τσ. τριμμένα τυριά (εγώ έβαλα γκούντα καί κεφαλοτύρι)
  6. 1 φλ.τσ. ψιλοκομμένα αλλαντικά (εγώ έβαλα παριζάκι και χωριάτικο λουκάνικο)
  7. 2 φλ. καφέ ελαιόλαδο 100 ml

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέ το μπέϊκιν.

  2. 2

    Χτυπάμε με τό σύρμα τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

  3. 3

    Στο τέλος σμίγουμε και το αλεύρι με απαλές και λίγες κινήσεις.

  4. 4

    Ψήνουμε σέ προθερμασμένο φούρνο στούς 180ο, 20΄με 25΄.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (8)

Σχόλια (47)

cibou
cibou @cook_8476208
Καλησπέρα! Δοκίμασα τη συνταγή σας - όσο μιλάμε είναι στο φούρνο! - και μου φάνηκε σαν ήταν πολύ τα 500γρ αλεύρι. Περίμενα το μείγμα λίγο πιο χυλωμένο για να μπορώ να γεμίσω τα cupcakes. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος? Επίσης τα 50γρ μαργαρίνη τα λιώνετε πριν? Μπορώ να βάλω και βούτυρο αν δεν έχω μαργαρίνη? Ευχαριστώ πολύ

Από

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
στις