Αλμυρά μπαστουνοψωμάκια με σως μουστάρδας
Αλμυρά γρήγορα ψωμάκια για πεινασμένους με σως μουστάρδας
Λίγα μυστικά ακόμα
Το θυμάρι είναι δική μου λόξα γιατί το αγαπώ πολύ σαν μυρωδικό, εσείς μπορείτε να προσθέσετε όποιο θέλετε
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά μαζί σε ένα μπολ
-
2
Κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση και προσθέτουμε το νερό με το λάδι
-
3
Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να κολλάει ελαφρά στα χέρια
-
4
Βάζουμε μπόλικο λάδι σε μία λαμαρίνα για να μην κολλήσουν και αφου τα πλάσουμε σε μπαστουνάκια μήκους περίπου 15 εκατοστών τα ψήνουμε για 20 λεπτάκια στους 180 βαθμούς (Εγώ στα 10 λεπτα τα γυρίζω για να πάρουν χρώμα κι απ τις 2 πλευρές)
-
5
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)