Celena
Celena @cook_8464929

Αλμυρά γρήγορα ψωμάκια για πεινασμένους με σως μουστάρδας

Λίγα μυστικά ακόμα

Το θυμάρι είναι δική μου λόξα γιατί το αγαπώ πολύ σαν μυρωδικό, εσείς μπορείτε να προσθέσετε όποιο θέλετε

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
10 μπαστουνάκια περίπου
  1. Για τα ψωμάκια
  2. 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  3. 100 γρ αλεύρι φαριναπ
  4. 50 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  5. 200 ml νερό
  6. 1 κγ αλάτι
  7. 1 κγ ζάχαρη
  8. 1/2 κγ θυμάρι
  9. 1/2 κγ σκόρδο σε σκόνη
  10. Για τη σως
  11. λίγο αλάτι
  12. λίγη ζάχαρη
  13. θυμάρι (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά μαζί σε ένα μπολ

  2. 2

    Κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση και προσθέτουμε το νερό με το λάδι

  3. 3

    Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να κολλάει ελαφρά στα χέρια

  4. 4

    Βάζουμε μπόλικο λάδι σε μία λαμαρίνα για να μην κολλήσουν και αφου τα πλάσουμε σε μπαστουνάκια μήκους περίπου 15 εκατοστών τα ψήνουμε για 20 λεπτάκια στους 180 βαθμούς (Εγώ στα 10 λεπτα τα γυρίζω για να πάρουν χρώμα κι απ τις 2 πλευρές)

  5. 5

    Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (8)

VIVIΚΑ
VIVIΚΑ @cook_8473078
Φαίνονται νόστιμα και γρήγορα.Γίνονται αφράτα σαν ψωμάκια ή τραγανά σαν κριτσίνια;

Από

Celena
Celena @cook_8464929
στις