Αλμυρό τσιζκέικ
Η αλμυρή version του cheesecake!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αντί για ελαιόλαδο να χρησιμοποιήσε φυστικέλαιο στην βάση.Προαιρετικά περάστε το μπέικον απο σως μελιού-φυσικο χυμό πορτοκαλιού και στραγγίστε το πριν το απλώσετε πάνω στα τυριά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
-
2
Περνάμε απο το μούλτι τα παξιμάδια και τα φιστίκια και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
-
3
Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε 1 φόρμα του κέικ (με αποσπώμενο πάτο) ή σε ταρτιέρα και ψήνουμε για 15 λεπτά.
-
4
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα τυριά και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με πηρούνι.
-
5
Μόλις ψηθεί η βάση απλώνουμε πάνω της με σπάτουλα την κρέμα.
-
6
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε το μπέικον, το ψιλοκόβουμε, σπάμε και τα φιστίκια και τα απλώνουμε στην επιφάνεια της κρέμας. Διατηρείται στο ψυγείο.
Σχόλια (6)