Αμανίτες με σκορδοβούτυρο
Λίγα μυστικά ακόμα
Επαναλαμβάνω δεν πλένουμε τα μανιτάρια. Τα σκουπίζουμε ελαφρά με βρεγμένη πετσέτα και τα αλατίζουμε αυφού έχει τελειώσει το μαγείρεμα.
Υλικά
-
Φρέσκα μεγάλα μανιτάρια
-
Σκορδοβούτυρο
-
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε, προσοχή ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ, καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. περίπου.
-
2
Τα στρώνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και τα τηγανίζουμε χωρίς λάδι. Μόλις ψηθούν από τη μια μεριά τα γυρνάμε από την άλλη.
-
3
Όταν είναι έτοιμα τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και όπως είναι καυτό το τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε ελαφρά ή καλύτερα κουνάμε το τηγάνι για να βουτυρωθούν καλά.
-
4
Προαιρετικά προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)