Αμερικάνικο CheeseBurger
Μια συνταγή για μικρούς αλλά και για μεγάλους
Λίγα μυστικά ακόμα
Του Ηλια Σκουλα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε τον κιμά. Βάζουμε τον κιμά σε ενα μπώλ και προσθέτουμε 3 κ.γ κέτσαπ και 3 κ.γ. μουστάρδα και λίγο αλάτι. Πλάθουμε καλά τον κιμά για να πάει παντού το μείγμα κέτσαπ-μουστάρδα
-
2
Πλάθουμε 6 μπιφτέκια και τα βάζουμε σε γκρίλ τηγάνι χωρίς λάδι
-
3
Μαζί με τα μπιφτέκια ψήνουμε λίγο και το μπέικον
-
4
Ψήνουμε λίγο και το ψωμάκια
-
5
Η σειρά που βάζουμε τα υλικά είναι η εξήςΒάση ψωμάκι, αλείφουμε με μαγιονέζα, αγγουράκι πίκλα κομμένο σε ροδελίτσες, ροδέλα κρεμμύδι, μπιφτέκι, τυρί, μπέικον, ροδέλα ντομάτα, φ'υλλο μαρούλι, ψωμάκι (αλείφουμε με μείγμα κέτσαπ - μουστάρδα).
Σχόλια (4)