Ανάλαφρη τυρόπιτα με κρέμα τυριού
Λαχταριστή και ελαφριά τυροπιτούλα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγω πάντα την κόβω πρίν την βάλω στον φούρνο για να μην θριματίζονται τα φύλλα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω το γάλα μαζί με το σιμιγδάλι να βράσουν, να δέσουν και να γίνουν κρέμα. Μόλις γίνει, αποσύρω την κατσαρόλα απο την φωτιά και σε 5 λεπτά ρίχνω τα υπολοιπα υλικά ανακατεύοντας.
-
2
Λαδώνω 1 ταψί και στρώνω τα μισά φύλλα τα οποίο έχω λαδώσει ελαφρώς, μετά βάζω την γέμιση και ακολουθώ την ίδια διαδικασία με τα φύλλα όπως προηγουμένως..
-
3
Μόλις τα τελειώσω, ψήνω την τυρόπιτα μου στους 180 βαθμούς κελσίου για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα..
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)