κύρια φωτογραφία συνταγής Ανάμεικτα θαλασσινά γιουβέτσι
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ @cook_8449870

Απλά ότι λέει ο τίτλος...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτό το φαγητό το κάνω και είτε με σκέτα καλαμάρια ή σουπιές..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4 άτομα, ανάλογα και η μερίδα
  1. 1 πακέτο μεσαίο ανάμεικτα θαλασσινά (υπάρχει στα σ/μ-περιλαμβάνει 1 κοκτέηλ από καλαμάρι, γαρίδα, χταπόδι, απομίμηση καβουριού, μύδια)
  2. 1 κουτί ντοματάκι περασμένο 1-2 φορές από το blender μαζί με 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδο
  3. αλάτι, πιπέρι
  4. 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο
  5. 1 κουταλιά τοματοπελτές
  6. 1 φλ. χρωματιστές πιπεριές κομματάκια
  7. 1 καρότο σε κομματάκια
  8. 1 δαφνόφυλλο
  9. 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα
  10. 2 πρέζες μπαχάρι
  11. 1 φλ. κριθαράκι χονδρό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρουμε στο λάδι τα θαλασσινά.

  2. 2

    "Σβήνουμε" με το κρασί και προσθέτουμε το μείγμα του blender μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το κριθαράκι.

  3. 3

    Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα θαλασσινά.

  4. 4

    Προσθέτουμε και το κριθάρι ανακατεύοντας συνεχώς να μην κολλήσει και να απορροφήσει όσα υγρά θέλουμε.

  5. 5

    Μπορούμε σε αυτό το στάδιο να ανακατέψουμε 1 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Pepi Koufogianni
Pepi Koufogianni @cook_27746976
Το δαφνόφυλλο κ το μπαχάρι....περιττά
Αλλοιώνουν τη γεύση.
Κατά τ άλλα υπέροχη κ γευστικότατη η συνταγή

Από

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
στις