Ανανογλυκάκι
Ένα ελαφρύ μπισκοτογλυκό με γιαούρτι και ανανά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το blog "Tantekiki".
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε το ζελέ με 1 ποτήρι ζεστό νερό και 1/2 ποτήρι σιρόπι απ'την κονσέρβα.Ανακατεύω καλά να διαλυθεί και αφήνω να κρυώσει.
-
2
Ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα 2/3 του ζελέ και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Ψιλοκόβω μέσα 2-3 φέτες ανανά και ανακατεύω.Βάζω ψυγείο να κρυώσει λίγο.
-
5
Στρώνω μπισκότα σε ταψάκι και ραντίζω λίγο σιρόπι απ'την κονσέρβα.
-
6
Απλώνω μισή κρέμα και θρυμματίζω από πάνω μερικά μπισκότα.
-
7
Απλώνω υπόλοιπη κρέμα και τοποθετώ ανανά. Στις τρύπες τους μπορώ να βάλω κερασάκια/μπισκότο κλπ. Βάζω 30 λεπτά ψυγείο.
-
8
Ρίχνω υπόλοιπο ζελέ πάνω και βάζω ψυγείο για 12 ώρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια