Ανάποδο Κέικ
Λίγα μυστικά ακόμα
Η Συνταγή είναι της Νίκης Μερκούρη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε κρέμα και αλείφουμε τον πάτο και τα πλάγια του ταψιού μας με το μείγμα αυτό.
-
2
Πασπαλίζουμε με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα να πάνε παντού, ακόμα και στα πλάγια του ταψιού.
-
3
Τακτοποιούμε τις φέτες του ανανά στον πάτο και βάζουμε ένα κεράσι σε κάθε φέτα του ανανά.
-
4
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε λεία κρέμα και αδειάζουμε το μείγμα πάνω από τον ανανά.
-
5
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 50 λεπτά.
-
6
Αναποδογυρίζουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια