Ανοιξιάτικα κουλουράκια
Κουλουράκια με γεύση λεμονιού, νόστιμα και νηστίσιμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον χυμό και το ξύσμα λεμόνι με πορτοκάλι. Αν δεν σας αρέσει η καρύδα πασπαλίστε τα με ζάχαρη.Η συνταγή από εδώ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το αλάτι, τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βιτάμ, ξύσμα και χυμό.
-
2
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά φτιάχνοντας μαλακή ζύμη,την κάνουμε μπαλίτσα και τη βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα.
-
3
Αν θέλουμε ακολουθούμε την διαδικασία για να φτιάξουμε στεφανάκια.
-
4
Βάζουμε τα στεφανάκια σε λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα, τα πασπαλίζουμε με τις 2 κ. ζάχαρη.
-
5
Ψήνουμε 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
6
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αλείφουμε μέλι, πασπαλίζουμε με καρύδα.
Σχόλια (4)