κύρια φωτογραφία συνταγής Ανοιξιάτικο γιαουρτογλυκό

Ανοιξιάτικο γιαουρτογλυκό

Μαγειρεύτηκε 5 φορές
roulaan
roulaan @cook_8450429
ΑΘΗΝΑ,

Εύκολο και γρήγορο γιαουρτογλυκό, ιδανικό για δροσιά μετά την κατανάλωση κρέατος

Λίγα μυστικά ακόμα

Πρώτα από ολα σας χαιρετώ όλους σας μια και είναι η πρώτη μου επαφή μαζί σας. Εγώ το φτιάχνω πάντα μετά από κάποιο τραπέζι με ψητά κρέατα και πραγματικά εξαφανίζεται... κατά καιρούς και ανάλογα με την εποχή χρησιμοποιώ διάφορα φρούτα. Επίσης έχω μουσκέψει σαβαγιάρ στο ζουμί της κομπόστας του ανανά, έχω στρώσει από πάνω το μίγμα γιαουρτιού και έχω τελειώσει με μέλι. Τέλειο....

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
  2. 1 κρέμα γάλακτος μεγάλη (500ml)
  3. 3-4 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
  4. 1 κονσέρβα ανανά
  5. 10 δαμάσκηνα αποξηραμένα
  6. 250 γραμμάρια καρυδόψυχα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ

  2. 2

    Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την σαντιγύ

  3. 3

    Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τον ανανά και τα δαμάσκηνα

  4. 4

    Περνάμε από το μπλέντερ τα καρύδια σε όσο ψιλά μας αρέσουν

  5. 5

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον

Αντιδράσεις

Cooksnaps (5)

Σχόλια (64)

jimmakos13
jimmakos13 @cook_8450454
thn dokimasa sto spiti kai htan mia apo ta kalitera glyka pou exw ftiaxei!!!!poli oraio!!!

Από

roulaan
roulaan @cook_8450429
στις
ΑΘΗΝΑ,