κύρια φωτογραφία συνταγής Ανοιχτή τυρόπιτα
murto
murto @murto

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα τυριά, όπως τριμμένο ρεγκάτο ή έμενταλ ή ακόμη και άλλα υλικά, όπως ζαμπόν και μανιτάρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

39 Minutes
.
  1. Για τη βάση
  2. 1 κεσεδάκι αγελαδινό γιαούρτι
  3. 1 κεσεδάκι (από το γιαούρτι που χρησιμοποιήσαμε) αραβοσιτέλαιο
  4. Για τη γέμιση
  5. 1 βαθύ πιάτο τριμμένη φέτα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι.

  2. 2

    Από πάνω στρώνουμε τη γέμιση.

  3. 3

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς με αέρα για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα).

  4. 4

    Χτυπάμε τα αυγά με λίγο εβαπορέ και περιχύνουμε το ταψί.

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ @cook_8457977
Μια πολύ ωραία πιτούλα!!! Χρησιμοποίησα 2 ταψάκια μικρά 23εκ. ¨Εβαλα και λιγο γκούντα.Πολύ καλή συνταγή και γρήγορη!!!

Από

murto
murto @murto
στις