panoskef08
panoskef08 @cook_8497857
,greece

Δοκιμάστε αυτό το ζυμάρι και θα εκπλαγείτε. Είναι μαλακό και δεν σπάει στο ψήσιμο όπως τα συνηθισμένα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στο ζυμάρι αποξηραμένα μπαχαρικά π.χ. σκόρδο, πάπρικα, ρίγανη.Ανοίγετε το φύλλο και βάζετε ένα πάνω και ένα κάτω για να φτιάξετε την πίτα σας. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 ποτήρι του νερού σόδα (αυτή που πίνουμε)
  3. 1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
  4. 1 ποτήρι του νερού γάλα (ζεστό)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υγρά και τα ανακατεύουμε λίγο.

  2. 2

    Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά-σιγά ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

  3. 3

    Το ζυμάρι μας είναι έτοιμο όταν πλάθεται εύκολα και δεν μας κολλάει στα χέρια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (15)

αφροδιτη βεργουλιδου
αφροδιτη βεργουλιδου @cook_16898053
μμμμμμμ φαινεται πολυ ωραιο θα το δοκιμασω! ευχαριστω Καιτουλα!

Από

panoskef08
panoskef08 @cook_8497857
στις
,greece