Απίθανα μπισκοτάκια με ξηρούς καρπούς και βρώμη

meredaki
meredaki @cook_8467881

Απίθανα μπισκοτάκια για όλες τις ώρες!

Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗΌταν τα βγάλετε είναι πολύ μαλακά αργότερα όταν κρυώσουν σφίγγουν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 3/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
  3. 2 κ.σ. μέλι
  4. 1 φλιτζάνι βρώμη
  5. 3 1/2 φλιτζάνια φαρίνα
  6. 2 βανίλιες
  7. 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  8. 1 φλιτζάνι σταγόνες λευκής σοκολάτας
  9. 1 φλιτζάνι άσπρα αμύγδαλα αλεσμένα
  10. 1 φλιτζάνι φουντούκια αλεσμένα
  11. 1 φλιτζάνι cranberry ή σταφίδες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι.

  3. 3

    Η ζύμη είναι πολύ μαλακή! Τη βάζουμε σε μεμβράνη κατά μήκος της φαρδιάς πλευράς και την  τυλίγουμε σε μπαστούνι.

  4. 4

    Αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο.

  5. 5

    Κόβουμε το μπαστούνι φετούλες πάχους 2 εκατοστών και βάζουμε σε λαδόκολλα.

  6. 6

    Ψήνουμε για 12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Από

meredaki
meredaki @cook_8467881
στις