Απίθανα μπισκοτάκια με ξηρούς καρπούς και βρώμη
Απίθανα μπισκοτάκια για όλες τις ώρες!
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠΡΟΣΟΧΗΌταν τα βγάλετε είναι πολύ μαλακά αργότερα όταν κρυώσουν σφίγγουν.
Υλικά
-
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
2 αυγά
-
3/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
-
2 κ.σ. μέλι
-
1 φλιτζάνι βρώμη
-
3 1/2 φλιτζάνια φαρίνα
-
2 βανίλιες
-
1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
-
1 φλιτζάνι σταγόνες λευκής σοκολάτας
-
1 φλιτζάνι άσπρα αμύγδαλα αλεσμένα
-
1 φλιτζάνι φουντούκια αλεσμένα
-
1 φλιτζάνι cranberry ή σταφίδες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο.
-
2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι.
-
3
Η ζύμη είναι πολύ μαλακή! Τη βάζουμε σε μεμβράνη κατά μήκος της φαρδιάς πλευράς και την τυλίγουμε σε μπαστούνι.
-
4
Αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο.
-
5
Κόβουμε το μπαστούνι φετούλες πάχους 2 εκατοστών και βάζουμε σε λαδόκολλα.
-
6
Ψήνουμε για 12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σχόλια