Apple pancakes
Ό,τι καλύτερο για κυριακάτικο πρωινό και όχι μόνο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν χρειάζετε να βάλετε πολύ λάδι στο τηγάνι. Λιγες σταγόνες φτάνουν και απλά προσθέτετε κατά τη διάρκεια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε λίγη βανίλια μαζί με τη ζάχαρη.
-
2
Στο αλεύρι ανακατεύουμε το baking powder και λίγο αλάτι και προσθέτουμε σταδιακά στο μίγμα με τα αυγά, ανακατεύοντας καλά.
-
3
Στο τέλος προθέτουμε τα τριμμένα μήλα και την κανέλα.
-
4
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα pancakes με τον εξής τρόποβάζουμε μια γεμάτη κουταλιά από το μίγμα στο τηγάνι (στο δικό μου χωρέσανε 3 τηγανίτες μαζί) και γυρίζουμε να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο μεριές. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη ή ζάχαρη/κανέλα ή μέλι ή μαρμελάδα.
Σχόλια (4)