Αράβικη πίτα με ομελέτα φέτας και κρόκο αυγού
Είναι μια πεντανόστιμη, γρήγορη και εμφανίσιμη συνταγή! Φτιάξτε την και θα δείτε!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε μπορούμε σαν ντιπ να την συνοδέψουμε με μαγιονέζα και κέτσαπ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα τηγάνι τη 1 κ.σ. βούτηρο και την φέτα να λιώσει!
-
2
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και τη ρίγανη (ελάχιστη).
-
3
Μόλις λιώσει η φέτα προσθέτουμε το μίγμα!
-
4
Όταν δούμε ότι αρχίζει να στερεοποιείτε η ομελέτα μας τότε βάζουμε και τον κρόκο αυγού προσεκτικά να μην σπάσει!!
-
5
Όταν ψηθεί την γυρνάμε για λίγα δευτερόλεπτα απο την αλλη πλευρά.
-
6
Βγάζουμε την ομελέτα και σε ενα τηγάνι βάζουμε τις αλλες 2 κ.σ. βούτηρο και τηγανίζουμε τα λουκανικάκια μας τα οποία έχουμε κόψει σε ροδελίτσες!
-
7
Μόλις δούμε ότι αρχίζουν να γίνονται βάζουμε επάνω απο τα λουκάνικα την αράβικη πίτα να ψηθεί και απο τις 2 μεριές!!
-
8
Τέλος βάζουμε σε ένα πιάτο την αράβικη πίτα και απο πάνω την ομελέτα και στολίζουμε με τα λουκανικάκια!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια