Αρακάς με καρότα και μαρούλι
Αρακάς με καρότα και μαρούλι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα χορταρικά μας.
-
2
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα καρότα, τα μαρούλια και τα κρεμμυδάκια. Τα αφήνουμε να αχνιστούν.
-
3
Προσθέτουμε τον αρακά.
-
4
Συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά.
-
5
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του (αν χρειάζεται προσθέτουμε και άλλο νερό).
Σχόλια (9)