Αρακάς με μαρούλι σωτέ
Ένα απλό και υγιεινό συνοδευτικό για ψητό κρέας,κοτόπουλο η μπριζόλα που μπορεί να σταθεί και μόνο του σαν κυρίως πιάτο ιδίως για χορτοφάγους
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο ή κατεψυγμένο αρακά. Το μαρούλι να είναι μικρό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη με γεύση βουτύρου και σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια.
-
2
Προσθέτω και το μαρούλι ψιλοκομμένο.
-
3
Ρϊχνουμε τον αρακά, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα.
-
4
Στο τέλος, 10 λεπτά πριν σβήσουμε την εστία, ρίχνουμε και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια