Αρακάς πιπεράτος
VICKY B.
@cook_8455042
Πολύ εύκολο και νόστιμο. Ως συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο.
Υλικά
-
500 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος
-
3 κουταλιές σούπας φυτίνη
-
1/2 φλυτζανάκι του καφέ λευκό κρασί
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τον αρακά.
-
2
Σουρώνουμε.
-
3
Λιώνουμε την Φυτίνη και προσθέτουμε τον αρακά.
-
4
Τσιγαρίζουμε.
-
5
Σβήνουμε με το κρασί.
-
6
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
Σχόλια