κύρια φωτογραφία συνταγής Αρνάκι κατσαρόλας με κρασί

Αρνάκι κατσαρόλας με κρασί

lia92
lia92 @cook_8482797

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα τις ντομάτες τις βουτάμε για λίγα δευτερόλεπτα σε νερό που βράζει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 700 γραμμάρια αρνάκι σε κύβους
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  4. 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  5. 1/4 λίτρου κόκκινο κρασί
  6. 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
  7. 1 δαφνόφυλλο
  8. λίγο κύμινο
  9. 12 κουταλάκι γλυκού κανέλα
  10. 700 γραμμάρια μικρά άσπρα κρεμμυδάκια ολόκληρα
  11. 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  12. 20 γραμμάρια βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ροδίζουμε σε ελαιόλαδο το κρέας και όταν έχει ροδίσει απ' όλες τις πλευρές προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τ' αφήνουμε λίγα λεπτά να μαραθούν.

  2. 2

    Μετά προσθέτουμε την ντομάτα, το κρασί, το ξύδι, την δάφνη, το κύμινο την κανέλα, το αλάτι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά σε πάρα πολύ χαμηλή φωτιά.

  3. 3

    Σε άλλο σκεύος ξανθαίνουμε τα μικρά κρεμμυδάκια με το βούτυρο. Τα ρίχνουμε στο κρέας και σιγοβράζουμε για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό!

Αντιδράσεις

Από

lia92
lia92 @cook_8482797
στις