Αρνάκι λεμονάτο με πατάτες στην κατσαρόλα
Μια διαφορετική συνταγή για το αρνάκι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται ανάλογα με το γούστα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
-
2
Τσιγαρίζουμε το κρέας καλά και από τις δύο πλευρές.
-
3
Ρίχνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να ψηθεί στο επιθυμητό επίπεδο.
-
4
Είκοσι με τριάντα λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό μας, ρίχνουμε τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη.
-
5
Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε το χυμό από τα τρία λεμόνια και αφού τα ανακατέψουμε προσθέτουμε την κουταλιά το αλεύρι.
-
6
Το αφήνουμε να πάρει μία βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή όρεξη!
Σχόλια (20)