Αρνί τσιγαριαστό
Σφακιανή συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το συγκεκριμένο φαγητό γίνετε και με κατσίκι και με ζυγούρι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το αρνί και το αλατίζουμε.
-
2
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά.
-
3
Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας - πιπέρι και το γυρνάμε αρκετές φορές. Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί.
-
4
Σε χαμηλή θερμοκρασία θέλει περίπου 1 ώρα.
Σχόλια