Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας και δενδρολίβανο
Πολύ γευστικό φαγητό με παϊδάκια από αρνί ή κατσικάκι!! Εύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα Dijon!!!Δοκιμάστε το!!
Υλικά
-
16 αρνίσιες κοτολέτες (παϊδάκια από πλευρά αρνιού ή κατσικιού)
-
220 γρ. μουστάρδα πικάντικη Dijon
-
100 ml. κρασί λευκό
-
1 ζωμό βοδινού
-
1 1/2 κ.γλ. δενδρολίβανο
-
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
-
1-2 σκ.σκόρδο ψιλοκομμένες
-
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
-
100 ml. λάδι
-
αλατοπίπερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε καλά τα παϊδάκια μας.
-
2
Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι την πιπεριά, το σκόρδο, κρεμμύδι και το δενδρολίβανο να μαλακώσουν, προσέχουμε μην μας καούν!!
-
3
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα παϊδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από τις δυο πλευρές τους έως να μαγειρευτούν μέτρια.
-
4
Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και τον ζωμό, ανακατεύουμε να λιώσει και προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, μαγειρεύουμε έως να μαλακώσει το κρέας.
-
5
Τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε να δέσει η σάλτσα μας καλά!!
Σχόλια (3)