Αρνίσιες κοτολέτες με πορτοκάλι
Μια συνταγή για να εντυπωσιάσετε ελπίζω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά, αντί για πορτοκάλι, μπορούμε να βάλουμε λεμόνι και δεντρολίβανο. Καλή σας όρεξη!
Υλικά
-
10-15 αρνίσιες κοτολέτες (μπριζόλες)
-
2 πορτοκάλια καθαρισμένα σε φέτες
-
1 ποτήρι κρασιού ουίσκι
-
Χυμός 2 πορτοκαλιών
-
Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε σε λίγο λαδάκι τις κοτολέτες και από τις δύο πλευρές και τις σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού.
-
2
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοψηθούν χωρίς να διαλυθούν.
-
3
Βγάζουμε τις κοτολέτες σε ένα πιάτο και στην κατσαρόλα ρίχνω το ουίσκι, τις φέτες πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
-
4
Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για μερικά λεπτά.
-
5
Σερβίρουμε τις κοτολέτες σε πιατέλα μαζί με τις φέτες πορτοκαλιού και περιχύνουμε τη σάλτα τους από πάνω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)