κύρια φωτογραφία συνταγής Αρωματικές σκελίδες σκόρδου
ΔΙΑΜΑΝΤΩ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ @cook_8450525
ΚΥΠΡΟΣ

Ένας ωραίος τρόπος για να γίνονται τα φαγητά σας μυρωδάτα και να δίνετε επιπλέον γεύση στις σαλάτες σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε ανά πάσα στιγμή αρωματικό ελαιόλαδο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με αυτο τον τρόπο δεν θα έχετε πρόβλημα ότι ο σκόρδος θα χαλάσει. Απεναντίας με αυτή την μαρινάτα διατηρείται για πάρα πολύ καιρό. Μπορείτε να βάζετε απο το ελαιόλαδο αυτό πάνω στα ψητά σας.Αν θέλετε για μυρωδικό βάζετε μόνο δάφνη και παραλείπετε τα άλλα βότανα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Σκελίδες σκόρδου (όσες θέλετε)
  2. 2 φύλλα δάφνης
  3. 1 κλωναράκι ρίγανη
  4. 1 κλωναράκι θυμάρι
  5. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου (τις αφήνετε ολόκληρες).

  2. 2

    Όταν καθαριστούν όλες τις βάζετε σε καθαρό γυάλινο μπουκάλι, βάζετε το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και την ρίγανη και στο τέλος γεμίζετε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο μέχρι επάνω. Το ανακινείτε λίγο το μπουκάλι και το βάζετε στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (39)

Από

ΔΙΑΜΑΝΤΩ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ @cook_8450525
στις
ΚΥΠΡΟΣ