Αρωματική μακαρονάδα
Μυρωδάτα λαχταριστά μακαρόνια για τους απανταχού μακαρονάδες και όχι μόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κρουτόν μπορείτε να τα φτιάξετε επιτόπου. Κόψτε κυβάκια ψωμιού και τσιγαρίστε τα με λίγο λάδι ή βουτυράκι. Αν πάλι θέλετε για πιο ελαφριά φουρνίστε τα. Καλή όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε τα μακαρόνια να μείνουν al dente. Αν θέλετε στο νερό που θα βράζει βάλτε μια κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα για να γίνουν τα μακαρόνια γυαλιστερά.
-
2
Κόψτε την φλούδα πορτοκαλιού σαν σπιρτόξυλα.
-
3
Σε γυάλινο μπώλ χτυπήστε με σύρμα το ανθότυρο με το γάλα και ρίξτε τη φλόυδα πορτοκαλιού το αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
-
4
Ρίξτε και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα ανακατέψτε και περιχύστε τα μακαρόνια.
-
5
Σερβίρετε με τα κρουτόν και την παρμεζάνα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)