Αρωματικό ρύζι με γιαούρτι
Ρύζι αρωματικό με κρεμμυδάκια και γιαούρτι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία!!
Υλικά
-
1 ποτήρι αρωματικό ρύζι
-
3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-
2 κεσεδάκια γιαούρτι
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράστε το ρύζι (ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο πακέτο).
-
2
Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
-
3
Κρατήστε το μισό κρεμμύδι στην άκρη και αδειάστε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε πολύ καλά.
-
4
Το υπόλοιπο κρεμμύδι προσθέστε το στο γιαούρτι και ανακατέψτε καλά.
-
5
Σερβίρετε την κάθε μερίδα μαζί με περίπου μισό κεσεδάκι γιαούρτι. Στολίστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγα φύλλα φρέσκου μαϊντανού!
Σχόλια