Αρωματισμένη μηλόπιτα
Εύκολη, γρήγορη, αρωματισμένη ΜΗΛΟΠΙΤΑ που θα την απολαύσετε και ως πρωινό και με το απογευματινό σας καφεδάκι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το άρωμα που βγαίνει κατά την ώρα του ψησίματος δεν περιγράφεται...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε τα μήλα σε ενα μεγάλο σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για κανένα μισάωρο.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετώ όλα τα υλικά, πρώτα τα στεγνά και μετά τα υγρά και τελευταία βάζω τα μήλα. Τα ανακατεύω καλά μέχρι να γίνουν όλα ένα ομοιόμορφο μίγμα.
-
3
Βουτυρώνω τη φόρμα μου (φόρμα για κέικ) και βάζω το χυλό.
-
4
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, σε 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
-
5
Αν θέλω στολίζω με αμύγδαλα (πριν το ψήσιμο) ή με άχνη ζάχαρη (μετά το ψήσιμο όταν κρυώσει).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)