Φωτογραφία της συνταγής Άσπρη σάλτσα για κρέας

Άσπρη σάλτσα για κρέας

ολιβ
ολιβ @cook_8465599
ηλιουπολη,ηλιουπολη

Απλή σάλτσα πού θά δώσει ξεχωριστή γεύση σέ όλα τά βραστά κρέατα η πουλερικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έχω ανακαλύψει μόνη μου μετά από αρκετά πειράματα.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Υλικά

10 Minutes
1.Κιλό κρέας
  1. 2 κ.σ. αλεύρι
  2. 1 αβγό
  3. 1 λεμόνι
  4. 1 φλυτζ. ζωμό κρεατός
  5. 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  6. 1 μικρό κρεμμύδι (τριμμένο)
  7. Αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

10 Minutes
  1. 1

    Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το βουτυρο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε για λίγο και στη συνέχεια ρίχνετε στη κατσαρόλα το ζωμό. Αλατίζετε και αφήνετε να βράσει σιγά-σιγά μέχρι να δέσει.

  2. 2

    Στο μεταξύ χτυπάτε σε ένα πιάτο το αβγό και το ανακατεύετε με το χυμό του λεμονιού.

  3. 3

    Ρίχνετε στην κατσαρόλα το αυγολέμονο και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα. Ανακατεύετε τη σάλτσα διαρκώς, για να μην κόψει.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου

Σχόλια (3)

athenast
athenast @cook_8479957
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.

Από

ολιβ
ολιβ @cook_8465599
στις
ηλιουπολη,ηλιουπολη

Παρόμοιες συνταγές