κύρια φωτογραφία συνταγής Άσπρη σάλτσα για κρέας
ολιβ
ολιβ @cook_8465599
ηλιουπολη,ηλιουπολη

Απλή σάλτσα πού θά δώσει ξεχωριστή γεύση σέ όλα τά βραστά κρέατα η πουλερικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έχω ανακαλύψει μόνη μου μετά από αρκετά πειράματα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
1.Κιλό κρέας
  1. 2 κ.σ. αλεύρι
  2. 1 φλυτζ. ζωμό κρεατός
  3. 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  4. 1 μικρό κρεμμύδι (τριμμένο)
  5. Αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το βουτυρο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε για λίγο και στη συνέχεια ρίχνετε στη κατσαρόλα το ζωμό. Αλατίζετε και αφήνετε να βράσει σιγά-σιγά μέχρι να δέσει.

  2. 2

    Στο μεταξύ χτυπάτε σε ένα πιάτο το αβγό και το ανακατεύετε με το χυμό του λεμονιού.

  3. 3

    Ρίχνετε στην κατσαρόλα το αυγολέμονο και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα. Ανακατεύετε τη σάλτσα διαρκώς, για να μην κόψει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

athenast
athenast @cook_8479957
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.

Από

ολιβ
ολιβ @cook_8465599
στις
ηλιουπολη,ηλιουπολη