Άσπρη σάλτσα για κρέας
Απλή σάλτσα πού θά δώσει ξεχωριστή γεύση σέ όλα τά βραστά κρέατα η πουλερικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτή την έχω ανακαλύψει μόνη μου μετά από αρκετά πειράματα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το βουτυρο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε για λίγο και στη συνέχεια ρίχνετε στη κατσαρόλα το ζωμό. Αλατίζετε και αφήνετε να βράσει σιγά-σιγά μέχρι να δέσει.
-
2
Στο μεταξύ χτυπάτε σε ένα πιάτο το αβγό και το ανακατεύετε με το χυμό του λεμονιού.
-
3
Ρίχνετε στην κατσαρόλα το αυγολέμονο και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα. Ανακατεύετε τη σάλτσα διαρκώς, για να μην κόψει.
Σχόλια (3)
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.