Ασπρόμαυρη μους στη στιγμή

Ζου Ειρηνη
Ζου Ειρηνη @Zou_irini
Αθήνα

Μια ιδέα της στιγμής με ο,τι είχα στο ντουλάπι, όταν μια μέρα ήρθαν ξαφνικά επισκέπτες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μια πολύ ωραία παραλλαγή είναι γαρνίρουμε το γλυκάκι με καραμελωμένα αμύγδαλα ή απλά χοντροκομμένα φουντούκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 μερίδες
  1. 400 ml γάλα φρέσκο
  2. 1 φακελάκι μους σοκολάτα (Γιώτης)
  3. 1 φακελάκι σαντυγί (Γιώτης)
  4. 10 μπισκότα μιράντα
  5. 1 μικρό κουτάκι caprice
  6. 10 ποτήρια του κρασιού ή μπολάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε με το μίξερ σε ένα μπολ 200 ml απο το γάλα με την μους σοκολάτα για 5'. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη σαντυγί με το υπόλοιπο γάλα.

  2. 2

    Σπάμε απο ένα μπισκότο σε κάθε ποτήρι, βάζουμε απο μια κ.σ γεμάτη μους σοκολάτα, ένα τριμμένο πουράκι, μια κ.σ σαντυγί και γαρνίρουμε με ένα σπασμένο πουράκι στη μέση.

Αντιδράσεις

Από

Ζου Ειρηνη
στις
Αθήνα