
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Διαλύουμε τη μαγιά με λίγο γάλα.
-
2
Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, ρίχνουμε τη μαγιά, 1 ποτήρι χλιαρό νερό και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τον κρόκο και το σουσάμι) και ζυμώνουμε καλά.
-
3
Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει επί 2 ώρες περίπου.
-
4
Πλάθουμε μεγάλα κουλούρια. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
-
5
Διαλύουμε τον κρόκο με λίγο νερό και αλείφουμε τους ατσμάδες. Τους πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Από
Παρόμοιες συνταγές

Άτσμα!!!


Ατσμάδες! Ναι,σε ΛΛΛέω! Κουλουράκια απέ την Πόλην!


Αcma / Ατσμά


Ατσμάδες, χωρίς γλουτένη


Ατσμά


Ζύμη Ατσμα


Ατσμά (Πολίτικα ψωμάκια)


Ατσμά αλμυρά και γλυκά!


Άτσμα.


Ζύμη Ατσμά


Άτσμα!!!


Ατσμά- atçma


Ζύμη Ατσμά


Ζύμη Ατσμά


Ατσμά!


Ατσμάδες


Ατσμά!!


Ατσμά


Ατσμά


Φεγγαράκια γεμιστά - ατσμά


Açma -Ατσμά


Ατσμά


Άτσμα


Σπιτικές Λαγάνες ΑΦΡΟΣ!!!


Μαργαριτούλα 🍞❣️


Αφράτα ψωμάκια χάμπουργκερ!


Κουλούρια Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης


Τυρόπιτα τριαντάφυλλο


Σταφιδόψωμα αφράτα για το σχολείο ή για πρωϊνό


Κουλούρι μπριός βουτύρου με σοκολάτα και καρύδια

Σχόλια