Βάφλες με φέτα
Υπέροχες αλμυρές και ξεροψημένες βάφλες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
-
2
Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Τέλος ρίχνουμε την φέτα.
-
4
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
5
Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.
Σχόλια (18)