Βάφλες με μέλι
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά μπορείτε να σερβίρετε τις βάφλες σας με ότι σας αρέσει. Μερέντα, μαρμελάδα, σαντιγί και γλυκό του κουταλιού, κλπ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέστε τα αυγά, το αλάτι, το γάλα, συνεχίζοντας να χτυπάτε στο μίξερ και τέλος το αλεύρι με το μπέκιν.
-
3
Βουτυρώστε την βαφλιέρα σας κι αφήστε την να ζεσταθεί.
-
4
Μετά βάλετε περίπου 2 κ.σ. ζύμης κι αφήστε για 3 λεπτά έως ότου πάρει χρυσοκαφετί χρώμα.
-
5
Τοποθετείστε τις βάφλες σε σχάρα γλυκού και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη όσο είναι ακόμα ζεστές.
Σχόλια (6)