ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
,greece

Αν έχετε βαφλιέρα, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε αυτές τις σοκολατένιες βάφλες. Θα ενθουσιαστείτε σίγουρα, αλλά περισσότερο τα παιδιά σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην ανοιγοκλείνετε το καπάκι της βαφλιέρας όσο ψήνετε τις βάφλες, για να μη χαλάσει το σχήμα τους.Ανεβάστε τη θερμοκρασία της βαφλιέρας αν τις θέλετε πιο χρυσαφένιες.Για να μη παιδεύεστε να σπάτε κουβερτούρα, πάρτε αν θέλετε τις έτοιμες σταγόνες. Γίνονται φανταστικές! Φτιάξτε τις οπωσδήποτε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

πείπου 10 βάφλες
  1. 200 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
  2. 200 γραμμάρια ζάχαρη
  3. 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  4. 80 γραμμάρια μικρά κομματάκια σοκολάτας
  5. 200 γραμμάρια αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτυρώνετε τη βαφλιέρα, κλείνετε και ζεσταίνετε

  2. 2

    Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη,τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, ώστε να γίνουν αφρός

  3. 3

    Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας με το αλεύρι.

  4. 4

    Βάζετε περίπου δυο κουταλιές ζύμη στην κάτω επιφάνεια της βαφλιέρας, κλείνετε και ψήνετε για τρία περίπου λεπτά την κάθε βάφλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

xara19
xara19 @cook_8459019
ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΕΤΣΙ? Η ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ? ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ!

Από

ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
στις
,greece
Λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Με ξεκουράζει,μου δίνει ενέργεια,με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική και γενικά είναι το αποτελεσματικότερο αντικαταθληπτικό αν το αγαπάς αυτό που κάνεις.
Δες περισσότερα