Βακαλάος Alla Cream
Η πιο νόστιμη συνταγή για φιλέτο βακαλάου αλά κρεμ με γαρίδες και άσπρα φασόλια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να συνοδέψετε με ρύζι ή και πλιγούρι.
Υλικά
-
1/2 κιλό φιλέτο βακαλάου
-
250 γραμ. γαρίδες καθαρισμένες
-
1 φλιτζάνι άσπρα φασόλια βρασμένα
-
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
-
4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
-
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
-
250 γραμ. κρέμα γάλακτος σόγιας (0% λιπαρά & 0% λακτόζη)
-
0.5 ματσάκι άνηθο
-
Ξύσμα από ένα λεμόνι
-
Αλάτι, Πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σ' ένα πυρέξ και ψήστε τα στο γκριλ για περίπου 10 με 15 λεπτά.
-
2
Με λίγο λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις γαρίδες και τα φασόλια.
-
3
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, τον άνηθο και το ξύσμα λεμονιού.
-
4
Περιχύστε το μείγμα στο πυρέξ με τα φιλέτα και ψήστε στο φούρνο για άλλα 5 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια