Βανίλια (υποβρύχιο)

nekt66
nekt66 @cook_8450033
,GR

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην παραβράζετε τα υλικά γιατί μπορεί να σας σφίξει ή να μην πήξει

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Αρκετά κεράσματα
  1. 50 γρ νερό
  2. 150 γρ γλυκόζη
  3. 220 γρ ζάχαρη
  4. 1 μαστίχα Χίου σαν το ρεβίθι περίπου
  5. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός την βανίλια και τα βράζουμε μέχρι να καραμελώσει. Δοκιμάζουμε και ρίχνουμε μια σταγόνα σε κρυό νερό, δεν πρέπει να διαλύεται αλλά ούτε και να σκληραίνει πολύ και τότε είναι έτοιμη.

  2. 2

    Μετά κατεβάζουμε από την φωτιά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει 5 λεπτά και ρίχνουμε την βανίλια και ανακατεύουμε συνεχεία μέχρι να ασπρίσει και να γίνει η βανίλια υποβρύχιο (με ξύλινο κουτάλι είναι καλύτερα)

  3. 3

    Όταν λέμε να ανακατεύουμε συνέχεια μην τρελαθείτε άμα κουραστείτε αφήστε την για λίγο και συνεχίστε αλλά μην σταματήσετε άμα δεν ασπρίσει καλά

Αντιδράσεις

Σχόλια (33)

alessandra
alessandra @cook_8450437
πολυ καλη ιδεα δν ειχα σκεφτει οτι μπορεισ να τη φτιαξεις και μονη σ....μπραβο σου!!

Από

nekt66
nekt66 @cook_8450033
στις
,GR
TRLENOME GIA ZAXAROPLASTIKI
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα