Barilla Cannelloni με κόκκινες πιπεριές
Μια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις. Η γενναιόδωρη υφή της ζύμης των κανελονιών και η ευρεία κοιλότητα που τα χαρακτηρίζει είναι ιδανική για να υποδεχθεί μία πλούσια και νόστιμη γέμιση, όπως εκείνη που προτείνεται σε αυτή τη συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να βράσουν τα κανελόνια όσο το δυνατόν καλύτερα, σας προτείνουμε να προετοιμάσετε μία μάλλον ρευστή μπεσαμέλ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τηγανίστε σε λίγο βούτυρο τα πράσα κομμένα σε ροδέλες, προσθέστε τις πιπεριές κομμένες ζουλιέν και μία πρέζα μέντα. Ολοκληρώστε το μαγείρεμα και, εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε μία σταγόνα νερό.
-
2
Ετοιμάστε τη γέμιση ανακατεύοντας σε ένα μπολ τη ρικότα με τις πιπεριές, το αυγό, τη φρυγανιά, την παρμεζάνα και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Με ένα κουταλάκι γεμίστε τα κανελόνια της σειράς La Collezione της Barilla.
-
3
Για να φτιάξετε τη μπεσαμέλ, λιώστε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το αλεύρι, ανακατεύοντας με ένα σύρμα, ρίξτε το ζεστό γάλα, μία πρέζα μοσχοκάρυδο, το αλάτι και αφήστε το μείγμα να πάρει βράση. Προσθέστε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες.
-
4
Λαδώστε ένα ταψί, απλώστε στον πάτο δύο κουτάλες σάλτσα, τοποθετείστε τα κανελόνια, καλύψτε τα με την υπόλοιπη σάλτσα και μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα. Ψήστε στο φούρνο στους 220°C για 20 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια