Barilla Castellane με πιπεριές και κολοκυθάκια

29 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Barilla
Barilla @cook_8491216

Τα λαχανικά είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτού του καλοκαιρινού πιάτου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να προσθέσετε μία νότα πολυτέλειας, μπορείτε να κόψετε σε λεπτές φέτες καπνιστό τυρί Scarmorza και να γαρνίρετε το πιάτο σας. Θα δείτε ότι με τη θερμότητα θα γίνει διαφανές και το πιάτο σας θα είναι ακόμα πιο νόστιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Castellane
  2. 200 γρ πιπεριές
  3. 30 γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  4. 1 μπουκέτο μαϊντανός
  5. αλάτι - λευκό πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράστε σε μία κατσαρόλα άφθονο αλατισμένο νερό.

  2. 2

    Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο και μία πρέζα αλάτι για δύο λεπτά.

  3. 3

    Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες, σοτάρετέ τις με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ελαιόλαδο, αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά, στη συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά.

  4. 4

    Εν τω μεταξύ, βράστε τα Castellane, σουρώστε τα, αναμείξτε τα με τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και σερβίρετε με λίγο μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις