Barilla Farfalle με κόκκινη πέστο και κολοκυθάκια
Η κόκκινη Pesto της Barilla, μία νέα και νόστιμη συνταγή, με εύκολη και ευχάριστη γεύση, ταιριάζει απόλυτα με την ευθυμία και την ελαφρότητα των ζυμαρικών Farfalle Barilla. Δώστε τη δική σας νότα στη συνταγή με νόστιμα κολοκυθάκια και φρέσκα καρότα, για λεπτή και μοναδική γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην ζεστάνετε πάρα πολύ την κόκκινη Pesto της Barilla, για να μη χάσει το χρώμα και να μην αλλοιωθεί η γεύση της.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά Farfalle Barilla
-
100 γρ καρότα
-
100 γρ κολοκυθάκια
-
1 βαζάκι κόκκινη pesto Barilla (Pesto Rosso)
-
25 γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλύνετε τα καρότα και τα κολοκύθια και κόψτε τα σε λωρίδες, τηγανίστε τα ελαφρώς σε δύο χωριστά τηγάνια με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
-
2
Βράστε τα ζυμαρικά Farfalle της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε την κόκκινη Pesto της Barilla.
-
3
Απλώστε στα πιάτα μία λεπτή στρώση κολοκυθάκια, βάλτε από πάνω τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και, τέλος, γαρνίρετε με τα καρότα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια