Barilla Mini Farfalle με κόκκινα λαχανικά & ρικότα

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Barilla
Barilla @cook_8491216

Σε αυτή την πολύχρωμη συνταγή, η ελαφρότητα των ζυμαρικών Mini Farfalle Barilla συνοδεύεται από τη λεπτότητα της ρικότα, για να δώσει σε όλη την οικογένεια ένα πιάτο με απαλή και βελούδινη γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να τροποποιήσετε τη συνταγή, κάνοντάς την πιο γλυκιά, μπορείτε να μην βάλετε την κολοκύθα και να αυξήσετε την ποσότητα των κολοκυθιών και των καρότων. Με αυτή τη συνταγή συνδυάζεται καλά ένα λευκό κρασί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Mini Farfalle Barilla
  2. 180 γρ ντοματοπελτές
  3. 100 γρ κολοκύθα
  4. 80 γρ ρικότα
  5. 80 γρ σπανάκι
  6. 20 γρ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  7. 20 γρ ελαιόλαδο
  8. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  9. αλάτι
  10. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε τα κολοκυθάκια και την κολοκύθα σε μικρούς κύβους, ψιλοκόψτε το σπανάκι, κατόπιν μαγειρέψτε τα λαχανικά για 3 λεπτά σε βραστό νερό.

  2. 2

    Εν τω μεταξύ, προετοιμάστε μία σάλτσα τηγανίζοντας το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, και προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα καρότα, το χυμό της ντομάτας και αλατοπιπερώστε.

  3. 3

    Προσθέστε τα λαχανικά στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 7 λεπτά.

  4. 4

    Βράστε τα ζυμαρικά Mini Farfalle Barilla και ρίξτε τα στη σάλτσα, προσθέστε το μαϊντανό και γαρνίρετε με τη ρικότα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις