Barilla Mini Farfalle με κόκκινα λαχανικά & ρικότα
Σε αυτή την πολύχρωμη συνταγή, η ελαφρότητα των ζυμαρικών Mini Farfalle Barilla συνοδεύεται από τη λεπτότητα της ρικότα, για να δώσει σε όλη την οικογένεια ένα πιάτο με απαλή και βελούδινη γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να τροποποιήσετε τη συνταγή, κάνοντάς την πιο γλυκιά, μπορείτε να μην βάλετε την κολοκύθα και να αυξήσετε την ποσότητα των κολοκυθιών και των καρότων. Με αυτή τη συνταγή συνδυάζεται καλά ένα λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε τα κολοκυθάκια και την κολοκύθα σε μικρούς κύβους, ψιλοκόψτε το σπανάκι, κατόπιν μαγειρέψτε τα λαχανικά για 3 λεπτά σε βραστό νερό.
-
2
Εν τω μεταξύ, προετοιμάστε μία σάλτσα τηγανίζοντας το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, και προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα καρότα, το χυμό της ντομάτας και αλατοπιπερώστε.
-
3
Προσθέστε τα λαχανικά στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 7 λεπτά.
-
4
Βράστε τα ζυμαρικά Mini Farfalle Barilla και ρίξτε τα στη σάλτσα, προσθέστε το μαϊντανό και γαρνίρετε με τη ρικότα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια