Barilla Mini Penne Rigate με κρέμα μπρόκολου

31 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Barilla
Barilla @cook_8491216

Για άλλη μία φορά, μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της ρικότας και των κύβων του βραστού προσούτο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μία πιο λεπτή γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπρόκολο με κολοκυθάκια στην ίδια ποσότητα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Mini Penne Rigate Barilla
  2. 150 γρ μπρόκολο
  3. 10 mL πλήρες γάλα
  4. 100 γρ βραστό προσούτο
  5. 50 γρ φρέσκια ρικότα
  6. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  7. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράστε το μπρόκολο και προσθέστε μία πρέζα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το γάλα.

  2. 2

    Κόψτε το προσούτο σε λεπτές λωρίδες μήκους περίπου 4 εκατοστών και τηγανίστε τις σε λίγο ελαιόλαδο για να γίνουν λίγο τραγανές.

  3. 3

    Βράστε τα ζυμαρικά Mini Penne Rigate Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και ενώστε με την κρέμα μπρόκολου. Προσθέστε το τυρί ρικότα και σοτάρετέ τα όλα μαζί σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά, αλατίστε και σερβίρετε γαρνίροντας με το τραγανό βραστό προσούτο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις