Barilla Mini Penne Rigate με κρέμα μπρόκολου
Για άλλη μία φορά, μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της ρικότας και των κύβων του βραστού προσούτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μία πιο λεπτή γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπρόκολο με κολοκυθάκια στην ίδια ποσότητα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράστε το μπρόκολο και προσθέστε μία πρέζα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το γάλα.
-
2
Κόψτε το προσούτο σε λεπτές λωρίδες μήκους περίπου 4 εκατοστών και τηγανίστε τις σε λίγο ελαιόλαδο για να γίνουν λίγο τραγανές.
-
3
Βράστε τα ζυμαρικά Mini Penne Rigate Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και ενώστε με την κρέμα μπρόκολου. Προσθέστε το τυρί ρικότα και σοτάρετέ τα όλα μαζί σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά, αλατίστε και σερβίρετε γαρνίροντας με το τραγανό βραστό προσούτο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια