Barilla Rigatoni με σπεκ και μυρωδικά
Μια συνταγή που χαρακτηρίζεται από την ευχάριστα αρωματική γεύση του σπεκ, η οποία ενώνεται και αντισταθμίζεται από εκείνη των μυρωδικών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να πετύχετε μία συνταγή με πιο ντελικάτη γεύση, αντικαταστήστε το σπεκ με γλυκιά πανσέτα ή προσούτο crudo.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά Rigatoni Barilla
-
150 γρ παρμεζάνα
-
150 γρ σπεκ
-
1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-
5 φύλλα μυρωδικά
-
4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο ροδίστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέστε το σπεκ και τα μυρωδικά, κομμένα σε λωρίδες, σωτάρετε για λίγα λεπτά και αλατοπιπερώστε.
-
2
Βράστε τα ζυμαρικά Rigatoni της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente σωτάρετέ στο τηγάνι. Γαρνίρετε με ξύσματα παρμεζάνας και σερβίρετε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια