Barilla Rigatoni με σπεκ και μυρωδικά

Barilla
Barilla @cook_8491216

Μια συνταγή που χαρακτηρίζεται από την ευχάριστα αρωματική γεύση του σπεκ, η οποία ενώνεται και αντισταθμίζεται από εκείνη των μυρωδικών.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να πετύχετε μία συνταγή με πιο ντελικάτη γεύση, αντικαταστήστε το σπεκ με γλυκιά πανσέτα ή προσούτο crudo.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Rigatoni Barilla
  2. 150 γρ σπεκ
  3. 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  4. 5 φύλλα μυρωδικά
  5. 4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  6. αλάτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο ροδίστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέστε το σπεκ και τα μυρωδικά, κομμένα σε λωρίδες, σωτάρετε για λίγα λεπτά και αλατοπιπερώστε.

  2. 2

    Βράστε τα ζυμαρικά Rigatoni της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente σωτάρετέ στο τηγάνι. Γαρνίρετε με ξύσματα παρμεζάνας και σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις