Barilla
Barilla @cook_8491216

Ο τόνος έχει γίνει πλέον ένα πολύ δημοφιλές υλικό στην κουζίνα και όχι μόνο ως δεύτερο πιάτο. Ένα συνοδευτικό που συνδυάζεται άριστα με τα σπαγγέτι, δημιουργώντας ένα σύνολο με φανταστική γεύση. Η συνταγή χρησιμοποιείται πολύ στις περιοχές της κεντρικής και νότιας Ιταλίας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε όσους αρέσει η ρόκα μπορούν να την προσθέσουν στο τηγάνι στην τελευταία τηγανιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Spaghettini Barilla
  2. 150 γρ τόνος
  3. 40 γρ κάπαρη
  4. 30 γρ πράσα
  5. 2 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  6. αλάτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο τo πράσo κομμένo σε ροδέλες, προσθέστε τον τόνο σε κομματάκια και την ψιλοκομμένη κάπαρη.

  2. 2

    Κόψτε τα ντοματίνια σε φέτες και ρίξτε τα στο τηγάνι με τον τόνο για 2 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέστε το ψιλοκομμένο θυμάρι και αλατοπιπερώστε όπως προτιμάτε.

  3. 3

    Βράστε τα ζυμαρικά Spaghettini Ολικής Αλέσεως της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στη σάλτσα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Loreen
Loreen @cook_8504666
Πολύ νόστιμη συνταγή.
Την έχω δοκιμάσει και ογκραντέν στο φούρνο. http://www.flowmagazine.gr/article/view/makaronia_ogkraten_me_saltsa_tonou/category/quality_of_life

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις