Βαρκούλες γεμιστές
Νόστιμο ορεκτικό με γέμιση ντομάτας, τυριού, πιπεριάς και ελιά!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε όταν σερβίρετε τις βαρκούλες κόψτε μικρά κομμάτια αγγουράκι ή πιπεριά και φτιάξτε τα....κουπιά τους!!Εγώ προτιμώ τον άνηθο,δένει περισσότερο με τα υπόλοιπα υλικά αλλά και ο μαϊντανός μια χαρά πηγαίνει!Την ψύχα από τα αγγούρια μπορούμε να την προσθέσουμε στα υλικά της γέμισης.Αγγουράκια δεν δίνω ποσότητα,εξαρτάται από τα άτομα που θα είστε!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια αφαιρούμε λίγη από την σάρκα τους και τα αλατίζουμε.
-
2
Φτιάχνουμε τη γέμιση ψιλοκόβοντας την φέτα, τις ντομάτες, πιπεριά,ελιές, άνηθο ή μαϊντανό, ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού και ρίγανη, ανακατεύουμε τα υλικά και γεμίζουμε τις βαρκούλες.
-
3
Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε το ορεκτικό μας στο ψυγείο να κρυώσει. Σερβίρουμε με ουζάκι ή τσίπουρο το ορεκτικό μας!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)
ευχαριστουμε