Bars Σοκολάτας με Quaker
Μπάρες σοκολάτας με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρούμε τα Bars στο ψυγείο.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
75 γρ νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
-
150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
-
75 γρ γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
-
2
Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
-
3
Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.
-
4
Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
Σχόλια (49)