Βασιλόπιτα - κέικ
Απλή και γρήγορη στην παρασκευή της, δροσερή στη γεύση της.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή χρονιά σε όλους!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
-
2
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και εναλλάξ το χυμό, το γάλα και λίγο-λίγο το αλεύρι που έχουμε σμίξει με το μπέικιν και την βανίλια. Τέλος ρίχνουμε και τα καρύδια.
-
3
Βάζουμε το μείγμα σε στρογγυλό ταψάκι 24 εκ. που το έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45΄-50΄ (ανάλογα τον φούρνο σας) μέχρι το μαχαίρι στο κέντρο του ταψιού να βγαίνει καθαρό.
-
5
Μόλις την βγάλουμε την αφήνουμε να σταθεί λίγο, βγάζουμε σε πιατέλα και στολίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Σχόλια (2)