Βάτος στιφάδο
Πανεύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκτός από βάτο μπορείτε να βάλετε και γαρίδες και μύδια!!! Περιμένω εντυπώσεις και ιδέες!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ZgUpnhrbm64
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία γάστρα απλώνω τον βάτο.
-
2
Απο πάνω ρίχνω τα κρεμμυδάκια, όλα τα υπόλοιπα υλικά, την μισή ποσότητα του ελαιόλαδου, και δύο ποτήρια νερό.
-
3
Σκεπάζω και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για μιάμιση ώρα στους 220 c.
-
4
Δέκα λεπτά πριν ξεσκεπάζω συμπληρώνω την υπόλοιπη ποσότητα του ελαιόλαδου και περιμένω να πάρει ωραίο σκούρο χρώμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια