Βίδες τρικολόρε με κοτόπουλο αλα κρεμ
Πολυχρωμία γεύσεων!
Υλικά
-
1 πακέτο βίδες τρικολόρε (500 γραμμάρια)
-
400 γραμμάρια κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κύβους
-
200 γραμμάρια μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα σε φέτες
-
200 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
-
350 ml κρέμα γάλακτος
-
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-
Κάρυ (προαιρετικά)
-
Αλάτι
-
Παρμεζάνα για σερβίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
-
2
Παράλληλα, σ' ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το μπέικον με το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει χρώμα, ρίχνουμε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, κάρυ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις δέσει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
-
3
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Σχόλια (2)