κύρια φωτογραφία συνταγής Βιολογική λεμονάδα

Βιολογική λεμονάδα

Μαγειρεύτηκε 7 φορές
Snoopy
Snoopy @cook_8454527

Ξεδιψαστική και υγιεινή

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε σουρώνουμε το μείγμα, για να απομακρύνουμε το ξύσμα, αλλά εγώ προτιμώ να το αφήνω μέσα. Είναι πιο αυθεντικό!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 2,5 κούπες φυσικό χυμό λεμονιού (βιολογικής καλλιέργειας φυσικά)
  2. 2 κούπες ζεστό νερό
  3. 800 gr ζάχαρη (ακατέργαστη)
  4. 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζω το νερό με τη ζάχαρη, ώσπου να στέκεται η σταγόνα από το μείγμα σαν κόμπος πάνω στο νύχι (πέντε λεπτά περίπου).

  2. 2

    Προσθέτω και το ξύσμα του λεμονιού.

  3. 3

    Αποσύρω από τη φωτιά και βάζω το χυμό του λεμονιού.

  4. 4

    Τοποθετώ σε μπουκάλια στο ψυγείο και όταν θέλω να πιω λεμονάδα, βάζω 2 δάχτυλα σε ένα ποτήρι και συμπληρώνω με κρύο νερό.

  5. 5

    Ξεδιψάει τέλεια!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps (7)

Σχόλια (64)

milva
milva @milva1997av
Η καλύτερη λεμονάδα ........ever!!!!!! 'Εχω δώσει τη συνταγή σου σε πολλές φίλες μου. 'Οποιος την έχει δοκιμάσει ξετρελλάθηκε!!

Από

Snoopy
Snoopy @cook_8454527
στις
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1736/1736900l6a30padng.jpg[/img][/url]
Δες περισσότερα