Βοδινό στην στάμνα
Κύριο γεύμα, εύκολο και υπέροχο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντι βοδίνο μπορείτε να βάλετε χοιρινό.Προσέξτε το αλάτι γίατι και το κρασί είναι ξηρό και το τυρί έχει λίγο αλάτι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε από το βράδυ το βοδίνο στο κρασί μαζί με τα μπαχαρικά.
-
2
Την επομένη βάζετε στη στάμνα ή στη γάστρα όλα τα υλικά ανακατεμένα με το κρέας και ψήνετε στους 150ο C.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια